keshille juridike

Quhem AM, shtetas shqiptar. Ndaj meje kerkohet heqja ose kufizimi i zotesise per te vepruar dhe gjithashtu me eshte cenuar e drejta nepermjet nje veprimi qe perben diskriminim bazuar ne vendimin e organit kompetent. A mund te keshillohem tek klinika juaj ligjore?
Faleminderit

Qytetari: A.M.
Data: 30 Maj 2022, Kategoria: Kërkesë për ndihmë juridike dytësore

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje !
    Po ju mund ti drejtoheni klinikave te Ligjit per keshillim ligjore Orari i pritjes eshte cdo dite nga ora 09.00 – 14.00; ose mund te merrni keshillim ligjore nepermjet nr jeshil duke telefonuar falas ne nr 0800 10 10 cdo dite nga e hena ne te premte ora 10.00 deri 14.00.
    Faleminderit

Lini një Përgjigje