Kërkoj të informohem çfarë mund të ndodhë me fal gjykimet e mia

Çfarë mund të ndodhë me gjykimin tim në gjykatën e Strasburgut pasi njëkohësisht jam kërkuese edhe në gjykatën lartë edhe të Strasburgut për pronën time sepse pasi në 2016 nisem gjykimin në Strasburg por në 2019 na doli metodologjia e pronës dhe e ankimuam në apel e tani në gjykatën e lartë dhe në të dyja gjykatat jam në pritje të një vendimi??


Qytetari: F. B. Data: 19 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kërkoj të informohem çfarë mund të ndodhë me fal gjykimet e mia”

  1. 1

    Pershendetje!

    Duhet te mbani ne konsiderate se ju mund t’i drejtoheni Gjykates se Strasburgut, vetem ne rast se keni ezauruar mjetet e ankimit ne gjykatat vendase, ne te tria shkallet e gjykimit (deri Gjykaten e Larte). Ky eshte kusht qe Gjykata e Strasburgut te pranoje per shqyrtim ceshtjen tuaj.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet