Kërkoj avokat falas për probleme me fallsifikimin e firmës

Pershendetje, kam nevoje urgente per nje avokat per nje ceshtie penale me fallsifikim te firmes sime. Me kontaktoni ju lutem.

Qytetari: H.X.
Data: 27 Mars 2023, Kategoria: Ndihmë ligjore

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Per te perfituar avokat falas, ju duhet te jeni subjekt i ligjit Nr.111/2017 “Per ndihmen juridike te garantuar nga shteti”, per asistence te nevojshme dhe per te perfituar sherbime juridike falas ju orientojme te drejtoheni prane Qendres se Sherbimit te Ndihmes Juridike Paresore Berat, e cila ndodhet brenda ambjenteve te Bashkise Berat.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje