Kerkese prokurorise

Pershendetje,

kam cuar nje kerkese me shkrim me poste te prokuroria Tiranes. Vertetim duhet ta marre ne sportel apo me vjen me poste ne te njeten adresen prej nga e kam nisur? Faleminderit


Qytetari: F. V. Data: 4 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kerkese prokurorise”

  1. Pershendetje,

    Vertetimet nga prokuroria terhiqen prane saj, pasi ju duhet te paguani edhe tarifen per veprimin /sherbimin perkates. Prokuroria, ashtu si cdo institucion tjeter, ka detyrimin t’iu ktheje pergjigje per kerkesen qe ju keni bere, si dhe t’ju orientoje nese eshte e nevojshme te paraqiteni personalisht per te terhequr vertetimin.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet