Kerkese per vendimin e ndarjes

Une e ashtequajtura A.L dhe banuese ne Gjermani ju parashtroj kerkesen time si me poshte vijon:
Jam martuar dhe ndare ne Shkoder ne presencen dhe dakortesine e te dyja paleve, deshmitareve dhe trupit gjykues. Pra, eshte bere ndarje sipas ligjit nga ku eshte dale me vendimin perfundimtar per shkurorezimin e kesaj martese.  Nderkohe jetoj dhe jam banuese ne Gjermani. Jam e martuar me shtetas gjerman. Te dyja palet jemi dakort per nderrimin e mbiemrit nga L…. ne F….., pra te marr mbiemrin e bashkershortit me te cilin jemi kurorezuar dhe jetojme bashke. Simbas ligjeve nderkombetare, ne mungese te vendimit te ndarjes rregjistrimi mund te behet vetem ne Shqiperi, pra ne Shkoder. Per kete me nevojitet vendimi i ndarjes se marteses te cilin une nuk e posedoj, por vetem nje VERTETIM.
Gjithashtu me nevojitet vendimi i ndarjes se shtepise, pasi aty kemi banuar 3 (tre) persona. Vendimi per ndarjen e baneses se perbashket nga Giykata e Rrethit Shkoder mban daten XX.YY.1996 (shiko e-mailin per detaje). Gjithashtu ju dergoj edhe dokumentat perkatese qe do ju nevojiten.

Ne rast te ndonje paqartesie mund te na shkruani ne adresen e e-mailit. Te gjitha te dhenat e mia dhe dokumentacionin e kam derguar me e-mail ne adresen: info@juristionline.al, ku mund t’i konsultoni

Mbetem ne pritje te nje pergjgjeje dhe zgjidhje sa me te shpejte me ndihmen tuaj ku edhe shpresoj ta gjej. Ju Faleminderit,


Qytetari: A. L. Data: 30 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kerkese per vendimin e ndarjes”

  1. Pershendetje,

    Per te terhequr vendimet qe ju kerkoni duhet te paraqiteni prane sekretarise se Gjykates se Rrethit Gjyqesore Shkoder ose te autorizoni dike (familjar ose person te trete) per te kryer keto veprime per llogarine tuaj.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet