Kerkese per ne Gjykaten e Strasburgut

A mund te me ndihmoni te bej nje kerkese per ne Gjykaten e Strasburgut? dhe sa shkojne kostot? Faleminderit,


Qytetari: G. A. Data: 26 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kerkese per ne Gjykaten e Strasburgut”

  1. 1

    Pershendetje
    Juristet e platformes ofrojne vetem keshillim ligjor falas, ndaj nuk mund te t’ju ndihmojme me perpilimin e kerkeses nepermjet platformes.
    Duke qene se avokatia eshte nje profesion i lire, eshte ne vleresim te avokatit te caktoje cmimin per punen e ofruar prej tij, bazuar ne nje marreveshje qe lidhet ndermjet jush dhe perfaqesuesit tuaj ligjor (avokatit).
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet