Kerkese per keshillim juridik

Pershendetje ,
Punoj ne sektorin privat ne pozicionin e Ekonomistes. Kam dhene doreheqjen brenda afatit kohor te percaktuar ne Kodin e Punes (konkretisht 1 muaj perpara per arsye se nuk dua te perfshihem ne x procedura qe do realizohen).
Nderkohe me komunikon eprori qe brenda afatit qe do jem ne pune duhet te jem pjese e ketyre procedurave dua apo nuk dua. Kerkoj nga ana juaj ne momentin qe jep doreheqjen funksioni logjikisht nuk eshte pezull/pasiv dhe afati njoftimit sherben per te bere dorezimet? Nese me ndihmoni per bazen ligjore te nje problematike te tille. Faleminderit,


Qytetari: D. M. Data: 21 July , 2021, Kategoria: Marredhenie pune.

One response to “Kerkese per keshillim juridik”

  1. Pershendetje. Gjate periudhes se njoftimit punemarresi eshte ne pune dhe duhet te kryeje funksionet e tij. Nuk parashikohet kalimi i funksionit perkates ne status pezull apo pasiv. Megjithate ju keni te drejte te refuzoni te kryeni veprimtarine e kerkuar nese ajo eshte ne kundershtim me ligjin.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet