Kerkese per informacion per espuls

Pershendetje,
Isha i interesuar per proceduren qe duhet te ndjek per te marre nje konfirmim, nese kam burg per te bere ne shtetin italian apo jam i paster. Dua te di, nese mundeni, se cilit autoritet duhet t’i drejtohem. Kam bere nje kerkese per verifikim espulsi ne nje shtet anetar te zones schengen dhe pergjigja ka ardhur qe nuk figuroj, por doja qe te sigurohem qe nuk kam detyrime te tjera per shtetin italian.
Me respekt A G


Qytetari: A. T. Data: 23 December , 2019, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Kerkese per informacion per espuls”

  1. 2

    Pershendetje,
    Ndalimi per te levizur ne zonen Shengen, i njohur si ekspuls, nuk eshte i lidhur me detyrimin per te bere burg. Denimi penal me burg jepet per vepra penale te kryera ne vendin konkret. Informacionin nese ju keni kryer nje veper penale ne nje prej vendeve anetare te BE-se dhe keni nje vendim gjykate, duhet ta kerkoni nepermjet nje avokati ne vendin konkret.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet