Kerkese per informacion ne lidhje me njohjen e prones dhe kompensimin financiar

Pershendetje, kerkoj informacion ne lidhje me ceshtjen e pronesise. Babai im ka nderruar jete dhe ai ka qene pronar i nje prone ne fshatin Sheqishte te Fierit e cila eshte e zaptuar sot. Dokumentat qe une disponoj jane: Dok. Origjinal nga drejtoria e pergjithshme e arkivave Tirane. Harta treguese nga Instituti i tokave dhe hipoteka Fier.Planvendosja e prones.Deshmia e trashegimise nga pronari tek femijet.Prokura e perfaqesimit.Vertetim qe nuk kam perfituar nga ligji 7501. Ku mund te aplikoj per njohjen e kesaj prone? Duhet ti drejtohem gjykates apo ATP?

Qytetari: T.B.
Data: 18 Gusht 2023, Kategoria: Administrative

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Lini një Përgjigje