Kerkese per certifikate personale

Përshendetje,

A mund ta marr online nje certifikate personale ne kete kohe pandemie? Si mund ta kerkoj kete? Faleminderit,


Qytetari: B. G. Data: 28 January , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kerkese per certifikate personale”

  1. Përshëndetje! Ju mund të aplikoni per pajisjen me certifikate personale permes shërbimit elektronik ne portalin e-Albania. Shërbimi elektronik “Certifikatë personale” ju mundëson të shikoni dhe verifikoni të dhënat personale dhe të gjeneroni certifikatën personale me vulë elektronike. Ky dokument me vulë elektronike i gjeneruar përmes portalit e-Albania ka të njëjtën vlerë ligjore si dokumenti fizik me vulë të njomë. Për më tepër, ju lutem referohuni:
    https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=38. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet