Kerkese per heqje video nga Youtube

Pershendetje,

Bazuar ne kerkesen time,  jam trasmetuar njëhere ne emisionin investigativ “Stop” ne TV Klan. Kam kerkuar qe kjo video (ku shfaqem edhe une) te fshihet nga YouTube sepse me prish imazhin dhe me shkakton edhe shume probleme të tjera. Ne fakt me kane nxire jeten nga paragjykimet dhe thashethemet. Jam ne dy transmetime dhe dua qe mos të dal me as ne YouTube as ne nje vend ky transmetim. Cfare duhet te bej per kete? Faleminderit,

Qytetari: A.H.
Data: 22 Janar 2021, Kategoria: Pa kategori

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. 3

    Pershendetje,
    Nese transmetimet e imazheve ne televizon dhe ne kanalet zyrtare ne YOUTUBE, jane kryer pa miratimin tuaj, duke demtuar imazhin tuaj dhe shkelur te drejtat tuaja te privatesise, ju keni te drejte te kerkoni, nepermjet nje kerese me shkrim dhe te arsyetuar, prane AKEP (Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare) dhe prane AMA (Autoriteti i Mediave Audiovizive) heqjen e ketyre imazheve nga kalanet zyrtare te televizonit.
    Gjithashtu, ju mund te kerkoni edhe drejteperdrejte ne platformen YOUTUBE, fshirjen e ketyre imazheve per te njejtat shkaqe, permes nje kerkese elektronike. Faleminderit

Lini një Përgjigje