Kerkesa per rehabilitim alkoologjik ne Urdherin e Mbrojtjes

Pershendetje, nese pala paraqet faktin se i padituri eshte perdoures I rregullt i alkoolit, a kerkojet eksepertim mjeku ligjor apo per shkak te ngutshmersie se ceshtjes vleresohet ga gjykatesi


Qytetari: S. H. Data: 24 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kerkesa per rehabilitim alkoologjik ne Urdherin e Mbrojtjes”

  1. Pershendetje
    Ne gjykate degjohen pretendimet e seciles nga palet, administrohen provat, ne rastet qe gjykata e sheh te nevojshme dhe opinionin e nje eksperti te fushes, mund te kryhet dhe ekspertimi, ne vijim gjykata pasi administron provat, jep vendimin per rastin e paraqitur.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet