Kam nevoje per ndihmen tuaj

Pershendetje,

Kam nevojë për ndihmen tuaj. Si mund t’ju kontaktoj? Faleminderit,


Qytetari: A. P. Data: 21 December , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kam nevoje per ndihmen tuaj”

  1. Përshëndetje!

    Ju mund të na kontakti në adresën e email-it: info@juristionline.al. Gjithashtu mund të na kontaktoni në numrin jeshil pa pagesë: 08001010, nga e hena ne te premte, gjate orarit 10:00-14:00.

    Ne lidhje me pyetjen qe keni adresuar me pare ne platforme, ju bejme me dije se ajo eshte trajtuar nga ana jone dhe ju kemi kthyer pergjigje duke ju orientuar mbi mundesite per perfitimin e ndihmes ekonomike dhe prej programeve sociale te strehimit qe ofrohen nga bashkia. Pergjigjen dhe informacionin konkret mund ta konsultoni ne linkun ne vijim: https://juristionline.al/questions_of_civil/ndihme-per-familje-ne-nevoje/ Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet