Kam ndalese per ne Gjermani

Si mund te gjej nje avokat per te heq ndalesen sepse tani me perfundon afati? Ku mund te drejtohem per kete sherbim? Faleminderit


Qytetari: E. K. Data: 23 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Kam ndalese per ne Gjermani”

  1. Përshëndetje,
    Cdo procedurë që ka lidhje me fshirjen e të dhënave personale nga Sistemi Europian Ndërkufitar si pasojë e një ndalimi në zonën Schengen ka specifikat e veta. Kjo sepse cdo vend i BE-se krahas marrëveshjes të Schengen-it, në radhë të parë zbaton ligjin e vet kombëtar. Kjo nënkupton që dhe formalitetet janë të ndryshme. Për këtë arsye ju duhet të kontaktoni një zyre avokatie që mund të realizojë shërbimin që ju kërkoni.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet