Kalimi jashtë shtetit

Pershendetje,jam kthyer nga aeroporti i Berlinit dhe e kisha thyer pasaporten 11 muaj,ne aeroport me plotesuan disa fleta ku lexohej si veper penale per thyerje 90 ditorshi,kurse ne pasaporte kam shkronjen F pa kryq,ne 1 email qe i kam derguar autoriteteve me ka ardhur pergjigje qe ke 1 procedure qe nuk esht shqyrtuar akoma,si e gjykoni ne kto raste?

Qytetari: I.S.
Data: 23 Mars 2023, Kategoria: Lëvizje jashtë vendit

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Në vijim gjen kuptimin e shkronjës që është vendosur në pasaportë:
    F – Ka qëndruar më shumë se 3 muaj në 6 muajt e fundit në territorin e zonës Schengen;
    Për problematikën që ju keni, ju këshillojmë të dërgoni një kërkesë për verifikim nëse iu lejohet udhëtimi apo keni ndalim për shkak të ekspulsit, drejtuar autoritetit vendas ku iu eshte vendos shënimi, kërkesa duhet të jetë në gjuhën vendase dhe mund ta dërgoni edhe me anë të postës.

    Faleminderit!

Lini një Përgjigje