Terheqja e dosjes nga arkiva

Juristi me ka kerkuar 30 mije leke te reja per terheqjen e dosjes nga arkiva. A eshte kjo normale ?


Qytetari: F. A. Data: 17 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Terheqja e dosjes nga arkiva”

  1. 1

    Pershendetje. Ne arkive, ju duhet te beni vetem ato pagesa qe jane ne perputhje me tarifat e publikuara dhe te cilat paguhen me mandatin perkates ne zyrat postare, apo sportelet e sherbimit. Nga ana tjeter, nese juristi ju ka kerkuar kete shume si pagese per sherbimin e tij, jeni ju qe vendosni nese do doni ta angazhoni per kete sherbim, perkudrejt tarifes se kerkuar prej tij.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet