Jam nga Elbasani brenda orarit 12 me 8 mund te shkoj ne Lushnje te prinderit?

Jam nga Elbasani brenda orarit 12 me 8 mund te shkoj ne Lushnje te prinderit?


Qytetari: E. S. Data: 21 March , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Jam nga Elbasani brenda orarit 12 me 8 mund te shkoj ne Lushnje te prinderit?”

  1. Per vete situaten ne te cilen ndodhemi nuk mundeni te udhetoni per ne Lushnje, ky kufizim gjen mbeshtetje ligjore edhe ne Aktit Normativ qe eshte ne fuqi ne vendin tone. Eshte e rekomandueshme Karantina per ju dhe prinderit tuaj.

  2. 1

    Jo nuk mundesh, per vete situaten faktike dhe per ate ligjore ne baze te Aktit Normativ qe eshte ne fuqi ne vendin tone. Ne keto kohe rekomandohet detyrimisht vetem karantina, sidomos per te miren e prinderve te tu

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet