Jam i papune, a e perfitoj pagen e luftes?

Pershendetje,

Jam i rregjistruar si punekerkues i papune ne zyren e punes. Aktualisht jam i papune dhe nuk marr pagese papunesie. A mund ta perfitoje une pagen e luftes?
Faleminderit.


Qytetari: L. P. Data: 17 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

2 responses to “Jam i papune, a e perfitoj pagen e luftes?”

  1. Pershendetje,
    Personat te cilet perfitojne nga paketa e ndihmes financiare jane ato persona qe jane te regjistruar ne zyrat e punes si punekerkues te papune dhe qe trajtohen me pagesen e te ardhurave nga papunesie qe perpara situates se shkaktuar nga COVID-19. Ne kushtet tuaja, nuk mund te perfitoni nga paketat aktuale.
    Faleminderit

  2. Pershendetje. Paketa financiare e qeverise parashikon dhenien e shperblimit shtese vetem per personat qe perfitojne pagese papunesie, jo per te gjithe personat qe jane te regjistruar si te papune.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet