Invaliditet i plotë, kur personi bëhet i paaftë për çdo punë;

Pershendetje doja te dija nqs keto persona qe kane pension invalidi te plote nga semundje te pergjithshme dhe i paafte per pune perfiton zhdoganimin e makines pa asnje drjete pagese ?


Qytetari: A. K. Data: 21 February , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Invaliditet i plotë, kur personi bëhet i paaftë për çdo punë;”

  1. Pershendetje
    Bazuar në nenin 16 të Ligjit Nr.8626 dt.22.06.2000 “Për Statusin e Invalidit Paraplegjik dhe Tetraplegjik”, në VKM Nr.387 dt.31.05.2001 “Për Përjashtimin nga Taksat dhe Tatimet të Invalideve Paraplegjik dhe Tetraplegjik”, perjashtohen nga detyrimi doganore (perfshire per autoveturat) .
    Nese ju beni pjese ne keto kategori atehere mund te perfitoni nga perjashtimi nga detyrimi doganore .
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet