Invalid

Pershendetje. Jam nje djal 37 vjec nga Permeti.  Para ca vitesh ne moshen 16 vjec u diagnostikova me tumor ne koke dhe pasi kreva tre operacione, mu desh te beja dhe tre ne mes , dmth pa mundesi per jet normale dhe lidha kempin mirepo qe ne ate kohe ishte 60 mij lek muaj e duke vazhduar u ngrit deri sa sot arriti 260 dhe doja dike na pas se smund te eci vete pasi degjimi esht 0 dhe per te ecur pak me duhet te mbahem diku, dhe kam mbajtur nenen time kaq vite por kurre sja lidhen kempin qe mbaja pas. Dhe pune nuk punoj dot kur. Tani kam keto dy vite qe e lidhem mer 110 mij leke ne muaj, tani dua te di keto vitet e prapambetura mund ti mar? Besoj se me kuptuat


Qytetari: K. Z. Data: 9 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Invalid”

  1. Pershendetje. Ne baze te ligjit per sigurimet shoqerore, e drejta per te kerkuar te ardhuren qe ju parashtroni, pra pagesen per nje person kujdestar, parashkruhet pas kalimit te nje viti nga momenti qe kjo e drejte ka lindur. Afati i parashkrimit eshte afati ligjor brenda te cilit ju mund t’i kerkoni keto te ardhura. Brenda ketij afati ju pervec sigurimeve shoqerore, ne rast te refuzimit prej tyre, mund t’ia adresoni kerkesen tuaj edhe gjykates, por nese ky afat kalon, sic ka ndodhur ne rastin tuaj, atehere juve ju ka kaluar afati ligjor.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet