Inspektoret e zones

Pershendetje,
Inspektor rendi ka ne cdo turn apo jo? Faleminderit,


Qytetari: .. .. Data: 21 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Inspektoret e zones”

  1. 1

    Pershendetje! Ne rast se i referoheni inspektorit te policise se shtetit, ju bejme me dije se, pertej orareve apo nominimeve si inspektor apo titull tjeter, Policia e Shtetit kryen sherbim ne funksion te rendit dhe qetesise publike 24 ore ne 24, me turne te kombinuara! Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet