Informacion per perfaqesim me avokat ose jo ne gjykaten administrative te apelit

Pershendetje
Para dy vitesh kam fituar nje ceshtje, ne gjykaten administrative te Korces, per largim te padrejte nga puna .
Pala e paditur ka bere ankimim ne gjykaten administrative te apelit dhe seanca gjyqesore eshte caktuar te mbahet me dt 12/12/2019.
Deshiroj te mesoj nga ana juaj nese eshte e nevojshme qe te perfaqesohem me avokat ne kete faze te gjykimit ?!!
Jam ne pritje te sugjerimit tuaj duke ju falenderuar paraprakisht.
Me respekt Taulanti


Qytetari: T. H. Data: 9 November , 2019, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Informacion per perfaqesim me avokat ose jo ne gjykaten administrative te apelit”

 1. 4

  Gjykata e Apelit Administrativ i zgjidh çështjet në dy mënyra!
  1. Në dhomë këshillimi (pa praninë e palëve).
  2. Në seancë gjyqësore (me praninë e palëve).
  Gjithsesi përpara seancës në dhomë këshillimi kë të drejtë të paraqesësh pretendimet e tua me shkrim.
  Në rast se procesi zgjidhet në dhomë këshillimi nuk duhet avokat.
  Në rast se procesi bëhet në seancë gjyqësore atëherë të duhet të marrësh avokat.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet