Informacion per kallezim te rreme

Pershendetje,

Jam nje qytetare A.G. Kane perfunduar hetimet dhe personi u shpall fajtor per 2 vepra penale perndjekje dhe keqperdorim thirrjesh telefonike. Dua qe te bej po per te njejtin person duke qene se u vertetua qe e ka kryer vepren penale te perndjekjes, pasi ka deklaruar gjera te rrema te cilat ne fund u provuan qe jane te verteta. Dua te nese mund te bej kallezim per kallezim te rreme ne periudhen 10 ditore ku i pandehuri ka afat te paraqesi memo per shtese hetimesh (nqs e ben)? Po padi civile per shperblim demi a mund ta coj tani apo kur te shkoje ceshtja ne gjyq, pasi me vendim psikologu ka shkaktuar traum te mua cdo sjellje e tij? Ju faleminderit


Qytetari: S. G. Data: 16 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet