Informacion per daten e gjyqit

Pershendetje me quajne VP nga Elbasani kam hapur nje gjyq ne Durres ,ceshtje civile me kane hequr nga puna dhe nuk me kane paguar afer 6 vite siguracione Nr aktit 1353 Nr ceshtjes 21265-00266-10-2019 date 12.02.2019 nuk e di kur do te behet gjyqi nuk me jep asnje as njelloj shpjegimi shpresoj tek ju per ndonje informacion


Qytetari: V. P. Data: 17 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Informacion per daten e gjyqit”

  1. 1

    Pershendetje,

    Ju mund te konsultoheni here pas here me webin zyrtare te gjykatave (http://www.gjykatat.gov.al/) per te mesuar dt e seances se rradhes ose ne sekretarine e gjykates ku eshte regjistruar ceshtja per gjykim. Gjithashtu do te mund te njoftoheni nepermjete fjetethirrjes qe ju dergon gjykata ne adrese apo nemerpjet emailit apo kontaktit te telefonit (nese keni percaktuar keto kontakte si kontakte komunikimi ne gjykim).

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet