Informacion mbi afatet e ASHK-se

Pershendetje,

Sa vonon marrja e çertifikates se pronesise nga ASHK kur dosja ka perfunduar nga ALUIZNI dhe eshte derguar ne kadaster ne dt. 06.04.2022? Te aplikimi ne e-albania thuhet se dosja eshte ne proçesim nga shef zone. Cfare do te thote ky status? Cilat jane afatet e trajtimit te praktikes dhe marrjes se ketij sherbimi nga ana e ASHK-se?  Ju faleminderit,

Qytetari: D.M.
Data: 2 Qershor 2022, Kategoria: Procedura administrative

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje!
    Nese aplikmi juaj ne sistem del me status ” Shef Zone” do te thote qe aplikimi juaj nuk eshte shperdarar ende,pra nuk i ka shkuar specialistit qe ka kompetencen per kryerjen e ketij veprimi. lidhur me pyetjen tjeter qe ka te beje me afatin, nese kemi te bejem me regjistrim fillestar afati per regjistrimin e prones eshte 21 dite, ku aplikuesi duhet te pajiset me certifikate pronesie lidhur me pasurine e tij, nese kemi te beje me regjistrim te vendimit te gjykates apo te nje akti administrativ afati do te jete 13 dite pune.
    Faleminderit.

Lini një Përgjigje