Informacion

Pershendetje , me duheshin dokumentat nga gjykata dhe prokuroria per te hyre ne pune shteti .Te gjykata mora vertetimin se skam asnje ceshtje penale per vitin 2020 ,ndersa te Prokuroria me thone qe ka nje kallzim penal ndaj jush te bere para 4 muajsh , dhe qe me para kisha pasur nje ceshtje po qe ishte mbyllur .
A ka mundesi te jete bere ndonje ngaterrese te prokuroria pasi skam dijeni fare per keto kallzime ndaj meje ?


Qytetari: F. K. Data: 19 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Informacion”

  1. 1

    Pershendetje! Ju duhet menjehere qe te depozitoni nje kerkese me shkrim ne Prokurorine respektive duke kerkuar informacion te hollesishem, mbi çdo dyshim qe ju ka lindur, kerkeses ti bashkangjisni, ID dhe çertifikaten famljare, mundesia e gabimit eshte prezent gjithnje! Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet