Informacion

Une kam mbaruar masterin per sherbim prove. Ku mund te aplikoj ne cfare institucioni?


Qytetari: T. P. Data: 9 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Informacion”

  1. Pershendetje. Se pari, pyetja qe ju keni shtruar nuk eshte e natyres juridike. Juve duhet te konsultoheni me profilin e masterit tuaj per te pare bazuar ne kurrikulen dhe lendet e zhvilluara, se per cilat profesione ju pergatit ky master. Se dyti, ne pjesen me te madhe te aplikimeve per vende pune, ajo qe eshte percaktuese ne kerkimet qe kane institucionet per personat qe do te rekrutojne rishtazi, eshte e lidhur me diplomen universitare te nivelit Bachelor. Sistemi i Bolonjes lejon qe studenti te kryqezoje studimet e tij, prandaj nuk mund t’ju japim nje pergjigje ezauruese, se cili eshte profili juaj i punes.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet