Informacion

Pershendetje, uroj te jeni mire dhe ju falenderoj paraprakisht per pergjigjet qe na jepni .
Pyetja ime ka te beje me nje procure te posacme qe me ka deleguar mua babi im te udheheq te gjithe mbarevajtjen per legalizimin e nje shtepie dhe per regjistrimin dhe paisjen me çertifikate pronesie te tokes bujqesore me ATM . Une doja te dija qe per te nisur kete procedure une si duhet te veproj , duhet te bej regjistrim te prokures ne sportel apo cfare ? E provova te e-Albania te aplikoj por nuk e bera dot .
Ju lutem me jepni nje orientim te sakte

Qytetari: ..
Data: 11 Prill 2023, Kategoria: ASHK, Ndihmë ligjore

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Ju duhet te interesoheni prane ASHK ku ndodhet prona per aplikimin qe duhet te kryeni, ose mund ti drejtoheni ASHK me kerkese per informacion ne linkun si ne vijim:/e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=9477. Sherbimet e ASHK jane online, nese ju hasni veshtiresi dhe jeni subjekt i ligjit Nr. 111/2017 “Per ndihmen juridike te garantuar nga shteti”, mund te paraqiteni prane qendrave te Sherbimit te Ndihmes juridike Paresore, per te perfituar asistenc ligjore falas, ne raste te tjera mund te drejtoheni prane zyrave noteriale.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje