Informacion

dua te di saktesisht ne 2010 per cfar u ndaloja ne pikat kufitare

Qytetari: B.K.
Data: 20 Mars 2023, Kategoria: Lëvizje jashtë vendit

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Nëse ju ju nevojiteten të dhëna apo informacion , ju mund ti dergoni një kërkesë me shkrim Drejtorisë Vendore të Kufirit dhe Emigracionit duke specifikuar periudhën për të cilën kërkoni informacion.

    Ju faleminderit!

Lini një Përgjigje