Informacion

Pershendetje,

Kam bere nje kallzim penal. Per nevoja te hetimit eshte bere kqyrja e telefonit te personit te kallezuar dhe kerkesa per te zbuluar zyrtarisht nese ai numer eshte perdorur nga personi i kallezuar, pasi ai e ka te regjistruar jo ne emrin e tij, por ne emrin e dikujt tjeter. A kthen pergjigje kompania celulare dhe a mund ta zbuloje qe ai realisht e perdor ate nr? Pasi i eshte marre EMAI i tel. Ka plot fakte qe e vertetojne qe ai nr eshte ne perdorim te tij. Me kqyrje telefoni dalin te gjitha bisedat e atij nr me numrat e tjere nga kjo kompani celulare? Ju faleminderit


Qytetari: S. G. Data: 27 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Informacion”

  1. 2

    Pershendetje,
    Nese Prokuroria ka bere nje kerkese per informacion drejtuar kompanise celulare ne lidhje me faktet objekt hetimi, sigurisht qe kompania eshte e detyruar te jape informacion per sa eshte kerkuar (psh., ne emer te kujt eshte rregjistruar numri telefonit; ne cilin aparat eshte aktivizuar; thirrjet hyrese dhe dalese nga ky numer, si dhe mesazhet e shkembyera, etj).
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet