Informacion

Pershendetje,

Kam nevoje për një informacion. Nëse nga gjykata e rrethit ke marrë nje vendim dënimi dhe ndërkohë bën ankimin në gjykatën e apelit, cfarë ndodh nëse afatzgjatja e dënimit përfundon dhe ankimi nuk është shqyrtuar ende? Ju falenderoj paraprakisht për përgjigjen tuaj!


Qytetari: E. D. Data: 10 December , 2020, Kategoria: Penale.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet