Info per rindertimin

Pershendetje,

Kam marr kredi per shtepi dhe kam lene si garanci shtepine e prinderve. Cdo vit siguroja shtepine e prinderve. Pas termetit te 26 nentorit shtepia e prinderve do te prishet dhe do te rindertohet. Pyetja eshte nese une perfitoj nga siguracioni i shtepise (falje e pjeses se mbetur te kredise), prinderve te mi a u iken e drejta e marrjes se shtepise se rindertuar? Ju bej me dije se pjesa e mbetur e kredise nuk eshte sa vlera e shtepise. Faleminderit,


Qytetari: E. S. Data: 14 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Info per rindertimin”

  1. Pershendetje! Percaktimi i perfitimit nga siguracioni i shtepise varet nga polica e sigurimit. Ne varesi te polices se sigurimit percaktohet edhe sa perfitoni ju ne rast se banesa prishet. Perfitimi nuk ka lidhje me pagesen e mbetur te kredise.
    Perfitimi nga polica e sigurimit nuk pengon te drejten tuaj per marrjen e shtepise qe do te rindertohet. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet