Info mbi sigurimin e pages

Pershendetje,

Aktualisht paga ime ime neto eshte 40,000 lek te reja. Ne portalin e-albania rezulton sigurimi per pagen minimale, ndersa kreditimi i pages behet i plote ne banke. Si mund te ndodhe kjo gje? Faleminderit,


Qytetari: j. g. Data: 22 January , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Info mbi sigurimin e pages”

  1. 1

    Pershendetje. Per cdo informacion duhet t’i drejtoheni Zyres se Finances dhe/ose burimeve njerezore te punedhenesit tuaj, pasi mund te kete ndonje pasaktesi percjelljen e listepagesave prane drejtorise se tatimeve. Nese nuk eshte ky rasti, ju keni te drejte qe te kerkoni qe kontributet te derdhen ne perputhje me pagen tuaj, pasi ne te kundert kjo ju ndikon dhe ne pagesen e raporteve shendetesore qe behen nga fondi i sigurimeve.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet