Importues Ekskluziv

Ku mund te informohemi nese nje produkt eshte ekskluzivitet i nje subjekti apo eshte importim dhe shitje e lire per produktin ?

Qytetari: M.K.
Data: 15 Mars 2023, Kategoria: Administrative

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Lini një Përgjigje