Identifikimi i pronave te stergjyshit

Si mund te gjej pronat qe ka pasur stergjyshi im ne nje fshat te Vlores?Nga cili institucion duhet te filloj kerkimet? Nga Kadastra, Hipoteka e Vlores apo Arkivi Shteteror? Ju faleminderit!


Qytetari: Z. B. Data: 29 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Identifikimi i pronave te stergjyshit”

  1. 1

    Pershendetje,

    Kerkimin e informacionit duhet ta nisni nga zyrat e Arkivit Shteteror. Per te kerkuar informacionin do t’ju duhet te vertetoni lidhjen tuaj me personin per te cilin po kerkoni informacion nepermjet trungut familjar, pra nje certifikate trungu e stergjyshit, certifikate trungu e gjyshit/es, si dhe nje certifikate personale (apo familjare nese jeni ende ne nje trung me babain/nenen tuaj).

    Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet