I mituri ne procesin e Urdherit te Mbrojtjes

Pershendetje, nese femija deshmon ne gjykate per urdher mbrojtje se bashku me te emen…dhe kerkesa pranohet per te dy….ca statusi ka i mituri kur leshohet urdher mbrojtje….deshmitar, person i trete, apo pale padites? Faleminderit,


Qytetari: I. W. Data: 9 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “I mituri ne procesin e Urdherit te Mbrojtjes”

  1. Pershendetje
    Nese ndaj te miturit eshte ushtruar dhune, atehere ai eshte viktime e dhunes ne familje; nese i mituri ka qene prezent ne momentin kur eshte ushtruar dhune ndaj mamase se tij, atehere ai ne pranine edhe te psikologut do pyetet, per te deklaruar (deshmuar) episodin e dhunes ne te cilin ka qene prezent.
    Nese eshte leshuar nje urdher mbrojtje per nenen dhe femijen, atehere ato kane stusin e viktimave te dhunes ne familje.
    Nese keni nevoje per sqarime te metejshme mund te kontaktoni ne numrin jeshil 0800 1010
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet