Hyrja e te miturit ne Shqiperi nga Italia

Pershendetje,
Kam nevoje per nje konfirmim nga ana juaj persa i perket hyrjes se vajzes me babain ne Shqiperi.Une jetoj me vajzen ne Itali prej 2 vitesh kemi permesso di soggiorno ndersa babi jeton ne Shqiperi.Pas divorcit me vendim te gjykates i eshte dhene e drejta babait te kaloje pushimet veror dhe dimerore me te mituren.Por ne hyrje nuk ka nje Prokure ka vetem aktin e lindjes dhe certifikaten personale te vajzes.Specifikoj qe ne kthim (dalje te miturit jashtë territorit te Shqiperise do e marr une si perfaqesuese ligjore e vajzes)
Duke qene se udhetimi drejt shqiperise eshte neser kam dyshimin qe mund te kerkohet prokura nga ana e autoriteteve shqipetare sepse ne Itali nga ana e questures mi komuniku qe babai mjafton te kete nje dokument qe verteton qe eshte e bija (akt lindje ose certifikate personale)
Faleminderit

Qytetari: D.N.
Data: 29 Korrik 2023, Kategoria: Lëvizje jashtë vendit

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Lini një Përgjigje