Heqje ekspulsi

Pershendetje,

Kam marre ekspuls nga Gjermania per 4 vite, por une kam nje vit qe vazhdoj te qendroj akoma ne Gjermani per shkak te virusit. Ju lutem a ka ndonje menyre per te vazhduar procedurat per ta hequr pa qene i pranishem? Faleminderit,


Qytetari: A. P. Data: 15 January , 2021, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Heqje ekspulsi”

  1. Pershendetje

    Pyetja qe ju keni adresuar rregullohet nga legjislacioni i Bashkimit Europian dhe i shteteve anetare dhe jo nga legjislacioni shqiptar, per te cilin platforma juristionline, ofron keshillim ligjor. Gjithsesi ju bejme me dije se ju keni te drejte te kerkoni heqie te ndalimit per te hyre ne Gjermani perpara perfundimit te afatit te ketij ndalimi, nese keni nje shkak ligjor. Si shkak i ligjshem, mund te konsiderohet ekzistenca e nje kontrate pune, dhe/ose bashkimi familjar me nje shtetas gjerman. Ne cdo rast, do te jene autoritetet gjermane ato qe do te bejne vleresimin e kerkeses dhe do te vendosin lidhur me heqjen e ndalimit. Procedurat e aplikimit per heqjen e ndalimit mund t’i beni personalisht ose duke u perfaqesuar nga nje avokat. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet