Heqje ekspulsi

Jam deportuar nga Zvicra ne 1 korrik 2019 dhe e kam te ndaluar per te hyre ne Zvicer deri me 30 qershor te ketij viti. Si mund te crregjistrohem nga sistemi pasi te mbaroj ekspulsi? Faleminderit!


Qytetari: P. S. Data: 9 February , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Heqje ekspulsi”

  1. Përshëndetje! Me mbarimin e afatit të ndalimit, ju duhet ti drejtoni një kërkesë autoriteteve Zviceriane. Kërkesa duhet të hartohet në gjuhën e vendit ose në gjuhën angleze dhe mund ta dërgoni nëpërmjet shërbimit postar. Përgjigjia qe ju vjen, është e vlefshme për të dalë sërisht jashtë vendit.Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet