Gjyqi

Pershendetje! Kam nje ceshtje e cila nuk po del data e gjyqit prej 3 viteve, ju lutem cfare mund te bej? Faleminderit


Qytetari: M. G. Data: 30 January , 2021, Kategoria: procedura gjyqesore.

One response to “Gjyqi”

  1. Përshëndetje! Data e caktimit të seances gjyqësore është në varësi të numrit të kërkesave të depozituara si dhe ngarkesës së gjyqëtarëve.
    Në rast se çështje gjyqësore i plotëson të gjitha kriteret ligjore, që të gjykohet në përputhje me parimet e gjykimit në një afat të arsyeshëm, Ju mund ti drejtoheni Gjykatës me anë të një kërkese me objekt përshpejtim i procedurave gjyqësore. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet