Gjykate

ME KANE LARGUAR NGA PUNA DHE KAM VAZHDUAR GJYQIN NE GJYKATE ADMINTRATIVE. KAM FITUAR SHKALLEN E PARE DHE ME VIJNE TAKSAT BASHKISE DHE TAKSA ARSIMORE QE FEMIJET JANE MARTUAR. KAM MARRE NJE GJOBE NGA IMT E BASHKISE 5 MILJON TE VJETRA. KAM ANKIMUAR NE GJYKATE ADMISTRATIVE DHE KAM FITAR RREZIMIN E GJOBES. ATA KANE ANKIMUAR DHE ME VJEN PO PER PAGESE KUR JAM NE GJYKATE NE VAZHDIM.


Qytetari: M. D. Data: 21 February , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Gjykate”

  1. Pershendetje
    Duke qene se pyetje e adresuar nuk eshte plotesisht e qarte, ju ftojme te na rishkruani ne platforme ose te telefononi falas cdo dite ne nr nr jeshil 0800 10 10 nga e hena ne te premte ora 10.00-14.00.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet