Gjykata Apelit Tirane

Pershendetje! Kam nje ceshtje ne gjykaten administrative te Apelit ne Tirane, e cila nuk po del data e gjyqit prej disa viteve, ju lutem cfare mund te bej? Faleminderit


Qytetari: I. K. Data: 30 January , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Gjykata Apelit Tirane”

  1. Përshëndetje! Data e caktimit të seancës gjyqësore është në varësi të numrit të kërkesave të depozituara si dhe ngarkesës së gjyqëtarëve.
    Në rast se çështje gjyqësore administrative i plotëson të gjitha kriteret ligjore, që të gjykohet në përputhje me parimet e gjykimit administrativ në një afat të arsyeshëm, Ju mund ti drejtoheni Gjykatës me anë të një kërkese me objekt përshpejtim i procedurave gjyqësore, duke u bazuar në zbatim të Vendimit nr.78, dt.30.05.2019 të Këshillit të Lartë Gjyqësor, “Për kalendarin e shqyrtimit të çështjeve në Gjykatën e Apelit”. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet