Gjobe gjykate

Pershendetje,

Kam nje gjob gjykate ne Gjermani ne vleren 200€. Nuk kam asnje leter te gjobes, por dua ta pagoj. Si mund ta paguaj gjoben? Si mund te interesohem nese me kane vendosur ndonje mase ne pasaporte (ne lidhje me levizjen)? Faleminderit,


Qytetari: k. . Data: 17 December , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Gjobe gjykate”

  1. Pershendetje
    Juristet e platformes ofrojne keshillim ligjore vetem ne lidhje legjislacionin ne Republiken e Shqiperise. Nese keni nje mase ndaluese, atehere ju duhet t’i drejtoheni me kerkese drejtuar Policise Kufitare te shtetit, i cili ju ka vendosur masen ndaluese.
    Kerkesa duhet te jete e perpiluar ne gjuhen e shtetit te cilit i drejtohet, duke i bashkangjitur kopje te pasaportes tuaj, si dhe nje adrese te sakte per mbajtjen e komunikimit ne vijim. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet