Germa e i g ne pasaporte

Cfare do te thot nese mer germat e i g ne pasaporte ju lutem?

Qytetari: F.L.
Data: 26 Shtator 2023, Kategoria: Lëvizje jashtë vendit

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,

    E – Pa dokumentacionin e nevojshem që vërteton qëllimin e udhëtimit dhe kushtet e qëndrimit;
    G – Pa mjete të nevojshme jetese në lidhje me periudhën dhe kushtet e qëndrimit, gjithashtu dhe për mjetet e nevojshme për t’u kthyer në vendin e origjinës;
    I – Konsiderohet i rrezikshëm për rendin dhe sigurinë publike të brendshme.

    Faleminderit.

Lini një Përgjigje