Gabime ne certifikaten e pronesise

Pershendetje.

Ju lutem dua te di nese mund te aplikohet online prane ASHK-se per te korrigjuar gabimet ne certifikaten e pronesise? Faleminderit,


Qytetari: Z. I. Data: 19 February , 2021, Kategoria: Ceshtje pronesie, procedura administrative.

One response to “Gabime ne certifikaten e pronesise”

  1. Pershendetje,
    Po, ju mund te aplikoni online nepermjet platformes e-albania per korrigjimin e gabimeve ne certifikaten e pronesise. Me poshte gjeni linkun ku mund te aplikoni, si dhe informacion mbi procedurat qe duhet te ndiqni: https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=9481
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet