Ftese per vize

Pershendetje,

Pergjigjen tuaj e mora ne lidhje me martesen me shtetas te huaj, por a ka nje ftese te posacme qe behet ne rastin kur pala tjeter, i fejuari shtetas libanez i duhet vize te vije ne Shqiperi? Si mund te behet aplikimi per vize apo vetem si turist? Ju faleminderit,


Qytetari: x. z. Data: 13 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ftese per vize”

  1. 1

    Pershendetje. Shtetasit e Libanit qe te levizin ne Republiken e Shqiperise duhet te jene te pajisur me vize. Sherbimi konsullor i vizes per shtetasit libanez, mbulohet nga Ambasada e shtetit shqiptar ne Kajro te Egjiptit. Per dokumentacionin e nevojshem dhe proceduren qe duhet te ndiqet, duhet te kontaktoni drejtperdrejte me ambasaden. Gjithsesi, per nje informacion shtese dhe orientim lidhur me dokumentet e nevojshme, mund te shikoni ne dy linket ne vijim:

    https://punetejashtme.gov.al/regjimi-i-vizave-per-te-huajt/

    https://punetejashtme.gov.al/aplikim-per-vize/

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet