Fshirja e hipotekes ligjore

Pershendetje,

Kam nje apartament ne pronesi dhe jam i pajisur me certifikate pronesie. Ne kete apartament eshte bere nje shtese ne kat te dyte e cila eshte legalizuar, por ne kartele eshte vendosur hipoteka ligjore deri ne shlyerjen e detyrimit se pageses se truallit. Ku mund ta marre faturen per te bere pagesen perkatese? Cfare procedurash duhet te ndjek per ta zhbllokuar si prone? Ju faleminderit,

Qytetari: H.B.
Data: 16 Qershor 2022, Kategoria: Çështje pronësie, Procedura administrative

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

Lini një Përgjigje