Firme e falsifikuar. Rruga qe duhet te ndjek

Pershendetje!
Eshte lidhur nje kontrate ku eshte falsifikuar firma ime. Ju lutem cfare rruge duhet te ndjekim? A mund te bej kallezim penal direct? Apo duhet te shkoj ne gjykate civile e me pas kallezim? Afate a kam qe per ngritjen e padise per pavlefshmeri kontrate? Cfare provash duhet te coj dhe si mund t’i marr? Faleminderit!

Qytetari: R.K.
Data: 24 Nëntor 2022, Kategoria: I pakategorizuar

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje. Ju mund te paraqisni nje padi per pavlefshmerine absolute te veprimit juridik dhe brenda te njejtit proces te kerkoni te konstatohet falsiteti i ketij veprimi sipas nenit 270 te Kodit te Procedures Civile. Sipas Nenit 271 nese falsifikimi i atribuohet nje personi konkret, mund te beni edhe denoncim per ndjekje penale. Faleminderit

Lini një Përgjigje