Femijet me prinder te divorcuar

Pershendetje,

Tani qe covid eshte perhapur shume si e parashikon ligji sepse femija im duhet te leviz per te takuar te atin (ish-bashkeshortin tim). Une nuk jam kundra takimit ne nje situate normale, por tani me covid-in neper kembe eshte nje rrezik i madh. Femijen e kam te semure me bronshit azmatik kategori e rrezikuar. Zoteria (ish-bashkeshorti) ka dy prinderit moshe e vjeter ne shtepi. Si mund te veprohet ne kete situate? Sapo u dha ne lajme qe nje femije 16 muajsh nderroi jete nga covidi. Cfar parashikon ligji per femijet ne kete situate? Faleminderit,

Qytetari: E.P.
Data: 20 Nëntor 2020, Kategoria: Covid-19, Familjare

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Nuk ka nje parashikim ligjor qe pengon apo pezullon takimet e femijes me babain. Sigurisht qe duhet te respektohen masat dhe protokollet e sigurise te nxjerra per parandalimin e infektimit dhe perhapjes se Covid-19. Faleminderit

Lini një Përgjigje