Faktet e reja gjate gjykimit penal

Përshëndetje,

Në nje proces gjykimi doli nje fakt i ri penal ku me kanë falsifikuar firmen dhe une e zbuloj gjatë gjykimit, ku jam në cilësinë e te pandehurit. Ku të drejtohem per te bere kallzim, në kete gjykatë apo në prokurori? Pra, rezulton se po gjykohem me dokumenta me firme falsifikuar.

Ju faleminderit!

Qytetari: M.M.
Data: 13 Shtator 2022, Kategoria: Penale

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

Lini një Përgjigje